GP Groot

Tony Hussem

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Uw beoordeling:

Grofvuil bak besteld en vriendelijk contact gehad ivm speciale route instructies, na bestelling 1 belletje en mailtje en alles was geregeld. Vriendelijke chauffeurs aan de telefoon gehad. Ik kan niet anders zeggen dat als ik weer een afval bak nodig heb ik deze weer bestel bij GP Groot.

Reactie GP Groot:

Beste meneer Hussem, Hartelijk dank voor uw geweldige review en het delen van uw positieve ervaring met GP Groot! We zijn ontzettend blij om te horen dat alles soepel is verlopen, van de bestelling tot de levering van de grofvuil bak.
Het is fijn om te weten dat onze communicatie duidelijk en vriendelijk was, en dat onze chauffeurs u goed hebben geholpen met de speciale route-instructies. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt.
We waarderen uw vertrouwen in GP Groot en vinden het fantastisch dat u ons opnieuw zult kiezen als u weer een afvalbak nodig heeft. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden.

Score voor GP Groot: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: