Your review for

GraagGoedOnline.nl

Geef bijvoorbeeld antwoord op: * Waarom sta je nu gelukkig online door 8 beloften voor 1 vaste abonnementsprijs? * Waarom wilde je een nieuwe website of webshop en wat betekent jouw nieuwe website of webshop voor je? * Wat vond je fijn aan de opstart (deed je dit goZELF, goSAMEN of werd je goONTZORGD)?

Heb je opvallende sterke punten van ons (bedrijf) ervaren?

Heb je verbeterpunten of tips voor ons (bedrijf) zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren?

goZELF opstartpakket
goSAMEN opstartpakket
goONTZORGD opstartpakket

We willen graag aan toekomstige klanten laten zien welk (eenmalig) pakket jij hebt gekozen om inzicht te geven welk pakket voor hen de beste keuze is.

goZELF servicepakket
goSAMEN servicepakket
goONTZORGD servicepakket

We willen graag aan toekomstige klanten laten zien welk (terugkerend) abonnement jij hebt gekozen om inzicht te geven welk pakket voor hen de beste keuze is.

De mate waarin GraagGoedOnline.nl een persoonlijke aanpak heeft en betrokken is. LET OP: heb je een goZELF (doe-het-zelf) pakket dan vul hier de mate in waarin we voor je klaarstaan wanneer je vragen had tijdens het maken van je website of webshop.

De mate waarin GraagGoedOnline.nl eerlijk en duidelijk is over prijzen, afspraken en dienstverlening. Geen verrassingen achteraf!

Voor het goSAMEN of goONTZORGD opstartpakket: geef de mate aan waarin GraagGoedOnline.nl werk uit handen neemt zodat jij zorgeloos online kunt staan. Voor het goZELF (doe-het-zelf) opstartpakket: geef de mate aan waarin je onze websitemaker prettig vindt werken.

De mate waarin GraagGoedOnline.nl een kwalitatief hoogwaardige website of webshop én service aanbiedt voor een betaalbare prijs.

Bezoekers die de reviews lezen komen op deze manier ook op jouw website of webshop terecht en maken kennis met je onderneming.

Ja

We nemen één keer contact op met deze persoon en geven aan dat jij ons kan aanbevelen en of er interesse is in een nieuwe site of shop. Ga naar https://ikwil.graaggoedonline.nl/extra-mogelijkheden/ om te zien waar je het tegoed aan kunt besteden.

Ja