Eric de Ridder

Na verschillende oriënterende gesprekken bij verschillende winkels hebben we gekozen voor Grando Badkamers Rotterdam. Alles verliep goed en we dachten te krijgen wat we wilden en ook besteld hebben, alleen na de verkoop wordt het opeens erg stil vanuit Grando Rotterdam.
Na het inmeten blijkt er opeens een tweede gesprek plaats te vinden en daarna gaat pas de levertijd in. Voor ons erg krap, omdat we binnen drie maanden na het inmeten verhuisden. Dit is goed gekomen, maar was had voor ons een eerste waarschuwing moeten zijn. Na dit gesprek, hier en daar wat foutjes gecorrigeerd, kregen we de definitieve datum. Pff net op tijd, maar ja het is net op tijd dachten we. Worden we opeens een aantal dagen voor levering gebeld dat ze alles komen brengen en dat wij zelf maar even de tegels en dergelijke binnen moeten zetten. Terwijl wij nadrukkelijk hadden afgesproken dat wij alleen voor het geld en koffie hoefde te zorgen en vanaf dat moment was de verkoopster/directeur niet meer bereikbaar en moesten we het maar uitvechten met de aannemer. Deze communiceerde gelukkig wel, maar werden we wel met een aantal ontwerpfouten van de winkel geconfronteerd en voor het blok gezet. Opeens overal strippen en een extra muurtje. En natuurlijk de verkoopster niet bereikbaar.
Gelukkig waren er ook een aantal verkeerde producten geleverd en zijn we maar naar de winkel toegegaan, na een afspraak te hebben gemaakt ( na heel veel aandringen was het mogelijk). Niets dan excuses en had ons gebeld kregen we te horen. Onze reactie was. Misschien moeten jullie is terugbellen en het werken met strippen was ongehoord. Helaas zitten ze er nog steeds en wachten we wederom op reacties vanuit de winkel en de aannemer. Gelukkig kregen we wel een mooi kookboek, want Grando streeft naar 100% tevreden klanten en waren ze erg blij met onze terugkoppeling.
Alleen er iets van geleerd hebben ze niet, want ze bellen nog steeds niet terug. Voor ons een steen waar wij nooit meer een tweede keer tegen aan stoten. Zeker ook omdat ze rustig de verkoopvoorwaarde veranderen tussen de eerste aankoop en de definitieve aankoop na het inmeten

Reactie Grando.nl:

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Spijtig om te lezen dat niet alles is gegaan zoals het hoort te gaan. Goed dat u het met ons deelt. We gaan dit verder uitzoeken voor u.

Score voor Grando.nl: 2/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: Badkamer