Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

Hans verspaandonk

Hans Verspaandonk schrijft over Grando Keukens:
Koopovereenkomst ondertekend zonder opname van bepaling dat aankoop van huis waar keuken geplaatst moet worden wel door moet gaan. Verkoper de heer J. had ons hier, als ervaringsdeskundige, op moeten wijzen! Hierover direct gereclameerd maar verkoper wilde van niets weten!! Koop van huis is uiteindelijk niet doorgegaan; koopovereenkomst keuken werd teniet gedaan onder inhouding van aanbetaling. Heeft ons dus €2.700,00 gekost voor 2 gesprekken van 1,5 uur! Schande! En maar adverteren met 200% inzet voor uw tevredenheid!

Hans Verspaandonk beoordeelde Grando Keukens met 1 uit 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren
Reageren

Hans Verspaandonk reageert op de beoordeling van Hans Verspaandonk:
29 juli 2016 om 20:10

Klopt niet, beoordeel Grando keukens uit Naaldwijk met geen enkele ster. Ik zal ook nooit iemand adviseren hier naar binnen te gaan om een keuken aan te schaffen. Overweeg ook om via de diverse “sociale media” een waarschuwing uit te laten gaan zodat er niet meer gedupeerden bij komen. Ondanks feit dat aankoop huis niet doorging (verkoper was van de kans daarop op de hoogte!!) toch tot afname van keuken dwingen, gekker kan gewoon niet!!!!

Score voor Grando.nl: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: keuken