Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Michel van Schooten

Sinds jaar en dag bestelde ik hier mijn hout. Tot voor kort naar tevredenheid. Elke keer werd er geleverd wat er besteld werd. Nu voor € 400, 2 kuub besteld. Wordt er slechts 1,5 geleverd omdat in het middenstuk niet strak is gestapeld maar wat resthout in is gegooid. Daarnaast valt er niet mee te overleggen. Wat een oplichters.

Reactie Haardhout.com:

Beste Michel,
Wat vervelend om de geplaatste review te moeten lezen.
Je hebt begin februari een e-mail gestuurd naar aanleiding van een levering begin december 2021, naar jouw mening is er niet voldoende hout geleverd. Dit hebben we proactief aangepakt. We zijn zowel telefonisch als per e-mail in gesprek gegaan. Dat je nu schrijft dat er met ons niet te praten valt, betreuren wij. Er zijn meerdere voorstellen gedaan om tot overeenstemming te komen, helaas bleek het juiste voorstel voor jou er niet tussen te zitten.
Daarnaast hebben wij bij alle voorgaande bestellingen kosteloos de pallet voor je ingekort, zodat deze onder de carport kon worden geplaatst. Er is altijd extra service verleend en stonden je bij deze kwestie gewoon te woord. Deze review vinden we daarom niet helemaal passend.
We hopen dat je vooralsnog met veel plezier zult stoken.
Haardhout.com

Score voor Haardhout.com: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee