Ik had uw adres via de thuiszorgwinkel in Bovenkarspel. Zij vertelden goede ervaringen te hebben met uw firma. Er was geen demo model in de winkel. Afspraak gemaakt met uw firma en er kwam iemand bij mijn tante waarvoor de lift bestemd is langs. Ik was daarbij als nicht van mijn tante.
Mijn tante is 90 jaar, lichamelijk zeer fragiel, maar cognitief goed. De medewerker van uw bedrijf is een goede verkoper. Waar ik moeite mee heb is dat er in feite niet gekeken wordt of mijn tante in staat is om een traplift te bedienen, Het is een zuiver commercieel verhaal van go.
Toen de traplift door de monteur werd geïnstalleerd, prima man trouwens, bleek dat zij totaal niet met de lift overweg kon. In verband met de smalheid van de trap moest zij schuin gaan zitten, wat zij nauwelijks voor elkaar kreeg en zij had geen kracht in haar handen om de joystick te bedienen. Ik heb toen zelf een vrijgevestigde ergotherapeute gebeld die op dit moment probeert mijn tante met de traplift te leren omgaan. ik heb het voorgaande al besproken met iemand uit u bedrijf die langs is gekomen.
Ik vind persoonlijk dat uw firma rekening moet houden met de doelgroep en niet alleen aan het go moet denken maar dat er ook een no go bestaat. Dit was de eerste ervaring voor mij met het aanschaffen van een traplift en in dit geval voor mijn tante maar de volgende keer laat ik eerst een ergotherapeute de zaak beoordelen en misschien wordt het dan wel een no go.
Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons?
Commerciële instelling, niets mis mee maar men staat niet stil bij de doelgroep
Reactie Handicare:
Handicare tracht ten alle tijden een oplossing te leveren die voldoet aan de klantwens, afgestemd is op de gebruiker en waarbij veiligheid voor hem/haar en de evt. medebewoners centraal staat.
In dit specifieke geval van de tante van mevrouw Tijs heeft Handicare niet aan de verwachting kunnen voldoen. Een passende oplossing bij deze situatie hebben wij met mevrouw Tijs besproken.