Ik heb bij Tane Domotica Advies een RFXCOM USB 433.92MHz receiver + transmitter besteld. Deze is in meerdere webshops te verkrijgen, maar uiteindelijk heb ik voor hashop.nl gekozen omdat ik de voorraadindicatie er hier het meest betrouwbaar uit vond zien (op voorraad). Daarnaast werd er netjes vermeld hoe het product verzonden zou worden en waren de verzendkosten het laagste. Omdat ik verder alleen maar goede reviews aan heb getroffen op de site ben ik overgegaan op de koop (en ik zou dit ieder ander ook adviseren dat hier te doen).
De website is overzichtelijk en biedt voldoende informatie over het product.
Bestellen is makkelijk en overzichtelijk.
Nadat ik het product had besteld en betaald via Ideal, kreeg ik een net mailtje waarin het volgende werd aangegeven: voor vragen mag ik altijd mailen, de maximale tijd waarvoor het product wordt aangeboden, de third party verzend service die gebruikt zal worden, en het factuur.
Vervolgens is het product de volgende dag binnen gekomen (ik had rond een uur of 17.00u besteld)
Her en der op de website staan wat spelfouten. Bijvoorbeeld: Zending wordt als brivenbuspakket verstuurd (briEvenbus pakket).
Wellicht wat filmpjes van werkende producten via Youtube of iets dergelijks.