Bij een nachthemd was een stuk van de naad los aan de mouw. Omdat het terug sturen betalend is, heb ik het zelf gemaakt. Maar ik ga niets meer bij jullie bestellen. Het andere nachthemd is ok.

Kleding zelf beter op fouten controleren!
Terug sturen niet betalend maken zoals bij de meeste postorder bedrijven.

Reactie Herenmode Piet Koopmans & Zn:

Geachte heer en/of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer dat u niet even gebeld of gemaild heeft. Wij lossen dit altijd op.
Natuurlijk had u dan niet hoeven te betalen voor de terugzending en hadden wij dit gemaakt of u een nieuwe toegestuurd.
Alle pyjama's en nachthemden zitten nieuw in de verpakking en gaan we niet controleren op fouten, aangezien dit wellicht 1 x op de 500 stuks is.
Productiefouten kunnen inderdaad voorkomen. Er zijn ook veel klanten die niet willen dat de verpakking zelfs open is geweest of in de etalage/winkel heeft gehangen ivm hygiëne.
Wij zijn een klein bedrijf en betalen hoge verzendkosten. Voor ons kan de retourzending dan ook niet uit. Tevens gaan klanten bij twijfel over de maat dan toch even bellen of mailen waardoor we in 1x het juiste product afsturen. Dit scheelt de klant weer veel tijd en irritatie om naar het postkantoor te gaan.
Wij hebben u zojuist EUR 10,- overgemaakt voor de wellicht gemaakt kosten/ongemak.
Hopelijk kunt u zich vinden in deze oplossing en anders horen wij dat graag.
mvg sjouke koopmans

Score voor Herenmode Piet Koopmans & Zn: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee