Vriendelijke mensen, op het tijdstip dat wij er waren was het rustig en dus werd ook de tijd voor je genomen. Ze hebben veel vloeren liggen en de vloer werd op het afgesproken tijdstip bezorgd. Ook konden we een extra pak laminaat gewoon terugbrengen.
De plinten die we later bestelden zouden na enkele dagen binnen zijn, maar waren na meerdere keren bellen en mailen (en beloftes van medewerkers) na drie weken nog steeds niet geleverd. Uiteindelijk heeft dit bijna een maand geduurd en de vraag om iets extra's ter compensatie werd niet op gereageerd. Dat is zeker een verbeterpunt.
Daarnaast waren sommige pakken een stuk open bij bezorging. Aangezien ze buiten worden neergezet (voor de deur) en het regende, is dat ook iets waar men beter op kan letten in het vervolg.
Vriendelijke mensen, op het tijdstip dat wij er waren was het rustig en dus werd ook de tijd voor je genomen. Ze hebben veel vloeren liggen en de gekozen vloer werd op het afgesproken tijdstip bezorgd. Ook konden we een extra pak laminaat op een later tijdstip gewoon terugbrengen.
De plinten die we later bestelden zouden na enkele dagen binnen zijn, maar waren na meerdere keren bellen en mailen (en beloftes van medewerkers) na drie weken nog steeds niet geleverd. Uiteindelijk heeft dit bijna een maand geduurd en de vraag om iets extra's ter compensatie werd niet op gereageerd. De stiptheid en communicatie hieromtrent is zeker een verbeterpunt.
Daarnaast waren sommige pakken een stuk open bij bezorging. Aangezien ze buiten worden neergezet (voor de deur) en het regende, is dat ook iets waar men beter op kan letten in het vervolg ondanks dat (zo gaf de verkoper aan) een andere partij bezorgt.