W.Coene

Na en bezoek aan de showroom waren mijn vrouw en ik het er over eens dat onze nieuwe vloer hier gekocht gaat worden. Het enthousiasme van de verkoper over de kwaliteit van de Quick-Step vloeren deed dit tot ons besluit komen. In de showroom hebben we uiteindelijk besloten om de nieuwe Quick-Step line Majestic te kopen en wel de Eik licht Beige, een afspraak werd gemaakt om in te laten meten en enpassant besloten wij ook om raam binnen zonwering te nemen zodat deze ook gemeten kon worden. Dat werd gedaan door Serge een prettige man om te overleggen wat er van ons word verwacht m.b.t. meubels e.d. om te verplaatsen. Op de dag van leggen kwamen Serge en zijn mannen om deze klus te klaren en wel 95m2 op 1 dag, een prima ploeg die goed op elkaar ingewerkt zijn. Ze werken serieus met op zijn tijd een dolletje echt een leuk groep waar niets te veel is en jij als klant centraal staat, kortom vakkennis, precisie en kwaliteit. Daar staat deze groep en bedrijf borg voor. Ik zelf sta achter onze keuze die wij gemaakt hebben en recommanderen dit bedrijf van harte aan.

Score voor Het Rijswijkse Vloerenhuis: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja