Extreem slechte service, vorm je eigen mening: -Een artikel werd (en wordt nog steeds!!!) aangeboden in de webshop, hoewel het niet beschikbaar is. -In plaats daarvan worden goederen die niet zijn besteld en dus verkeerde goederen geleverd -Er worden geen RMA-strookjes verzonden voor het retourneren van het verkeerde artikel. -Ik moest zelf de retourzending betalen, deze zou later worden terugbetaald. -Een gedeeltelijke terugbetaling werd pas gegeven na herhaalde aanmaningen. -Alleen het aankoopbedrag inclusief verzendkosten werd terugbetaald. - Mijn verzendkosten voor de retourzending zijn niet terugbetaald, in tegenstelling tot de toezegging. - Tot op heden heb ik geen reactie ontvangen op mijn hernieuwde verzoek om terugbetaling van mijn retourkosten. Ik ben veel tijd kwijt aan retouren en de constante behoefte aan herinneringen/correspondentie. De service en de manier waarop Kish.NL zaken doet verdient naar mijn mening niet eens een ster.