Marjolein

Top horren van goede kwaliteit en een fijn bedrijf.

Uw ervaring met Horren.com:

Ter vervanging van onze oude horren (van gemiddelde kwaliteit) waren we op zoek naar zowel goede inzet horren voor de ramen als stevige plissé horren voor de openslaande deuren. De keuze voor Horren.com was al snel gemaakt.

We hebben proefstaaltjes aangevraagd zodat we thuis een goede keuze konden maken. Het bestellen ging makkelijk en met een paar weken hadden we alles in huis. Ondanks goed meten hadden we bij 1 raam toch een meetfout gemaakt en hebben we gebruik gemaakt van de omruil service, heel fijn dat dit kon!

Het plaatsen van de inzethorren is letterlijk klik en klaar. Fijn dat ze er ook zo uit kunnen met bijvoorbeeld ramen wassen of om de horren zelf schoon te kunnen maken.

Het plaatsen van de dubbele plissé horren was ook erg eenvoudig. We hadden gekozen voor de optie zonder boren (houten kozijn) maar na twee weken trokken we dit deels los en hebben we er zelf toch schroeven bij gebruikt.

Voor hulp of vragen is de klantenservice snel te bereiken en ze helpen je snel en goed verder.

Alles bij elkaar zijn we zeer tevreden met onze horren!

Score voor Horren.com: 5/5
Beveelt u Horren.com aan Ja