Jan de Troije

Ervaring rolhorren RO 100

Uw ervaring met Horren.com:

Op zich geen commentaar, maar op de instructie van de maten zou ik wellicht aangeven dat het hier gaat om de netto maten bij montage tussen het kozijn. Ik heb daar voor de veiligheid namelijk een 2,5 mm per zijde in de br. Vanaf getrokken daar ik dacht we moeten hem er niet tussen slaan. Nu heb ik helaas een verlopende naad van boven (bestelde br). de profielen laten zich naar beneden aanschroeven naar nul mm. Montage super eenvoudig. Mooi systeem en voelt verder heel goed aan. Br. Had wellicht ook in het filmpje er op geattendeerd kunnen worden dat het echt netto maten moeten zijn. Maar het is mijn misopvatting geweest.

Reactie Horren.com:

Beste Jan, bedankt voor het schrijven van een review! Het is inderdaad de bedoeling om de maten door te geven van de opening, en niet zelf alvast speling te hanteren. Wij berekenen de juiste productiematen van de hor. Vandaar dat we in de meetvideo's aangeven om exact de maten door te geven zoals gemeten. Echter hebben we een omruilservice op maatwerk als de horren niet passen! Neem even contact met ons op, dan maken we gratis nieuwe horren en ruilen we ze om. ^Marco van Horren.com

Score voor Horren.com: 4/5
Beveelt u Horren.com aan Ja