We zijn zeer zeer zeer ontevreden en teleurgesteld. Er is niet adequaat gereageerd op mail. Steeds wordt het initiatief bij de client gelegd. We hebben het hele traject gevoeld dat wij ons aan de verplichtingen moeten houden. Er is nooit met enig dwang in de mail gesproken naar de tegenpartij. We kregen juist de indruk dat er meer begrip was voor de tegenpartij. Het moest vooral niet te lang duren en daar moesten wij voor zorgen. Als jullie veel actiever en met meer betrokkenheid voor de cliënt hadden gewerkt was dit dossier misschien al gesloten geweest. Het traject loopt nog steeds. Maar er is wederom door jullie niet gereageerd op de mail. Daarom heeft onze tussenpersoon aangeboden het stokje van ons over te nemen. Inmiddels heeft de tussenpersoon via mail contact gehad met de desbetreffende persoon. We zijn echt heel heel heel boos en zwaar teleurgesteld.