Advies makelaar
Kennis
Website
Presentatie

Martijn

Ik heb mijn huis via huysshop vrijwel binnen 1 week verkocht. Ik heb gekozen voor huysshop omdat ik een makelaar zocht die mij toegang tot Funda kan geven en mij kan adviseren waar nodig. Ik kan zelf de tekst maken en bezichtigingen begeleiden. Ik denk dat dit een makelaar van de toekomst is.

Na bestelling en betaling zeer snel geholpen. Na aanleveren gegevens wordt advertentie zeer snel geplaatst. Makelaar reageert altijd heel snel bij verzoeken om hulp en vragen. Makelaar is zeer klantvriendelijk.

Controleer goed of de advertentie goed geplaatst wordt door Funda, bij mij werkte de plattegronden niet goed. Bij opnieuw plaatsen door de makelaar werkte deze wel. Ik adviseer gebruik te maken van de optie plattegronden, dit helpt je huis sneller verkopen.

Reactie Huysshop.nl:

Geachte heer Martijn,
Dank voor uw positieve beoordeling van de Huysshop. U slaat met deze review van de Huysshop de spijker op zijn kop. Huysshop is procesbegeleider voor mensen die zelf hun huis willen verkopen. Je moet er als makelaar zijn op die momenten dat dat echt nodig is, op die momenten biedt je pas echt toegevoegde waarde. Onze taak is het om onzekerheden weg te nemen en de focus op de verkoop te houden.

Score voor Huysshop.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Fundabundel: Voordeelbundel + plattegronden