Ik vond het een erg prettige ervaring. Medewerkers waren erg vriendelijk. De tijd vliegt echt voorbij, er is ook genoeg te doen om jezelf te vermaken.
Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?
Bij binnenkomst wordt er niet meteen verteld wat de bedoeling is. Dit zorgde voor veel onduidelijkheid. Ik zou willen adviseren om meteen bij binnenkomst de regels ed te bespreken. Zeker ook mbt de afwas en wat de normen en regels zijn binnen de afdeling. Deze zijn ons nooit verteld, waardoor wij ons eigen ding hebben gedaan.
Het na-onderzoek vond plaats in Groningen. Tegen mij werd vooraf aan mijn deelname gezegd dat Utrecht ook een optie was. Pas tijdens mijn onderzoek werd verteld dat het alleen in Groningen zou kunnen. Deze voorlichting zou ik echt graag vooraf hebben gehad, aangezien ik 3 uur onderweg ben naar Groningen, en het na-onderzoek maar een uurtje duurde..
Reactie ICON:
Beste Kimberly, bedankt voor je review! Goed om te horen dat je een erg prettige ervaring hebt gehad! Ook bedankt voor je verbeterpunten. Ik kan mij voorstellen dat het belangrijk en fijn is om te weten wat je te wachten staat. We geven het door aan de betreffende afdeling. Groeten, Justine van PRA.