ICON

Leon

Al meerdere malen bij PRA mee gedaan aan een onderzoek. Altijd een prettige tijd gehad, leuk personeel en meestal leuke groep vrijwilligers. Er is wat variatie in het eten gekomen sinds de laatste keer dus dat is ook mooi.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Als tip/verbeterpunt zou ik adviseren naar het voorkeuringsprocess te kijken. Je plant via de telefoon een tijd in voor je voorkeuring en er wordt gevraagd de vragenlijst van tevoren in te vullen. Vervolgens duurt het meestal meer dan een half uur voor je het eerste poortje door bent. Wellicht plannen jullie te veel mensen in of is er te weinig personeel maar na 5x deelname is dit hetgene dat me het meest opvalt.

Reactie ICON:

Hallo Leon, bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk dat je al meerdere malen deel hebt genomen en telkens een prettige tijd hebt gehad! Bedankt voor je tip met betrekking tot het voorkeuringsproces! Heel begrijpelijk. Wij moeten rekening houden met veel afspraken op een dag, soms loopt dat uit. We doen ons uiterste best om het zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. We koppelen het in ieder geval terug naar de betreffende afdeling. We hopen je gauw weer te zien! Groeten, Justine van PRA.

Score voor ICON: 4/5
Zou je het anderen aanraden om deel te nemen aan een geneesmiddelenonderzoek bij ICON? Ja