E.C. Boateng

Klacht

Uw ervaring

Geachte heer/mevrouw,

Na lang nadenken en twijfelen heb ik het besluit genomen om een schoonmaakhulp in te huren omdat ik voor mijn bedrijf veel in het buitenland ben en wil hiervoor een betrouwbare hulp.

Zaterdag de 26ste heb ik een afspraak gemaakt met een van uw hulpen, van uitgaand dat zij een proef zou doen en heb hiervoor ook aangegeven dat ik het geen probleem vindt om meer te betalen zolang het schoongemaakt wordt. Ik heb een van mijn vrienden de dame naar binnen laten gaan omdat ik niet thuis was en heb ook gevraagd of die persoon haar kon binnenlaten en even alles kon laten zien. Ik heb een mail verstuurd naar de schoonmaakster dat zij wisselgeld kon meenemen omdat ik 50 euro zou achterlaten voor haar omdat zij dit direct contant wenste.

Ik kom thuis van het buitenland deze middag, NIKS is gedaan. Er is niet stof gezogen, , niks opgeruimd, tafels niet afgeveegd, geen stof weggehaald, niet gemopt (mijn fout), 8 stukken kleding zijn opgevouwen en enkel de bovenkant van het fornuis was ietwat schoner dan normaal. Ramen niet gelapt, badkamer niet schoongemaakt, tafels hebben nog ringen van glazen, kruimels op de grond etc. Ik heb alles EXPLICIET besproken met de huishoudhulp, naderhand ontving ik een mail waarin zij aangaf de badkamer en het toilet niet te doen omdat deze al schoon was (Mijn vieze tegels zeggen anders en ik nogmaals ik heb dit expliciet gevraagd).

Ik ben erg geschrokken en voel alsof ik ben bestolen, er is niks gedaan maar mijn geld is weg, naderhand bel ik jullie op en krijg ik te horen, ze is een goede schoonmaak het is je eigen risico. Waar zijn jullie mee bezig? Gaan jullie zo om met klanten? Ik heb echt het gevoel dat ik bestolen ben en ga hier niet lichtelijk mee om.

Mijn laatste contact met jullie was:

Ik: Dus dit betekent dat ik € 50,- kwijt ben en ik ook jullie kosten moet betalen en dan pas ben ik van jullie af?

Medewerker ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ja, dit klopt. Ik wens u nog een fijne dag verder.

Bovenstaand is ook echt gezegd, dit vindt ik echt erg gewoon.
Zo ga je niet om met klanten, moest ik dit met mijn klanten doen snij ik mezelf erg in de vingers en breek je zo je eigen bedrijf af + de publiciteit naar buiten toe is negatief tenzij je negatieve publiciteit ook goed vind.
Hopelijk doen jullie iets met deze klacht, zo niet dan is dat jammer. Jullie hebben enigszins wel een ontevreden en boze klant erbij.

Met respectvolle groet,
E.C Boateng

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

We begrijpen dat u erg ontevreden bent over de hulp die via ons aan de slag is gegaan. Het gaat hier overigens om iemand die al meer dan een jaar via ons werkt. Jammer dat u zo ontevreden bent, maar dit is ook iets wat u met de hulp kan bespreken. Wat wij aanbieden is een alternatieve kandidaat. We zoeken door totdat u tevreden bent.

Score voor Ik zoek een schoonmaakster: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee