NOOIT DOEN! Sturen gelijk een factuur als zij gegevens doorsturen van iemand. Ook al maak je daar geen eens gebruik van. Er is dus geen overeenkomst (want ik heb in tussen tijd al iemand gevonden) maar er moeten wel BEMIDDELINGSKOSTEN worden betaald want zij hebben immers bemiddeld. NO CURE NO PAY HEBBEN ZE NOOIT VAN GEHOORD
Uw ervaring
Reactie Ik zoek een schoonmaakster:
We hebben uw feedback in goede orde ontvangen. We vinden het vervelend dat u zo ontevreden bent. U geeft aan dat we nog nooit van no cure, no pay hebben gehoord. Er wordt echter pas een rekening gestuurd op het moment dat we iemand voor u hebben gevonden. We gaan dan ook in opdracht van u aan de slag. U wordt ook gevraagd om hiermee akkoord te gaan voordat u uw aanvraag kan indienen. Na het indienen van uw aanvraag hebben we u ook aangegeven dat de factuur ontstaat op het moment dat we een hulp voor u zouden vinden. Daarop hebben we niet begrepen van u dat dat niet de bedoeling was, dus zijn we voor u op zoek gegaan. Ik heb het even nagekeken, en binnen twee dagen hebben we u iemand voorgesteld. U gaf op dat moment aan zelf al iemand gevonden te hebben en van onze dienst te willen af zien. Dat is overigens niet hetzelfde als dat deze niet geleverd is. We vinden het erg jammer dat het zo is gelopen.