ontevreden klant

Zeer negatief, doe geen zaken met deze mensen, ze doen niets, een account aanmaken is meteen een jaarabonnement betalen. ook binnen de wettelijke termijn afzeggen reageren ze niet op, pas na 14 dagen en dan zit je vast aan abonnement, rechtsbijstand is deze site aan het benaderen, riekt naar oplichting

Uw ervaring

NOOIT zaken mee doen, ze doen niets en je betaalt meteen

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Hallo Ontevreden Klant,
Wij betreuren dat u deze ervaring heeft met onze dienstverlening, echter kunnen wij met uw gegevens geen account terugvinden en dus helaas niet bekijken wat hierin is misgegaan. Indien u met andere gegevens een aanvraag bij ons heeft gedaan vernemen wij dit graag van u. Wij willen graag het proces bekijken ter verbetering van onze dienstverlening. Verder staat het aanmaken van een account niet gelijk aan het betalen van een abonnement, uw abonnement start pas als wij iemand hebben gevonden voor u. Tevens proberen wij altijd binnen 24 uur te reageren op uw mails. Wij willen graag met u in contact komen om samen nog even te kijken naar een oplossing, neemt u zelf even contact met ons op? Wij hebben namelijk geen gegevens van u.
Groeten Hans

Score voor Ik zoek een schoonmaakster: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee