Waardeloos
Uw ervaring
Na veel weken eindelijk een match. Nog voor je een gesprek kunt inplannen krijg je al een factuur
Reactie Ik zoek een schoonmaakster:
Beste familie Van den Berg,
Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze diensten, de factuur die u ontvangt is voor de diensten die wij hebben verleend en ontvangt u altijd bij het voorstellen van de eerste kandidaat. Met het voorstellen van een hulp is onze zoektocht namelijk afgerond, mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor u, dat is allemaal onderdeel van uw abonnement bij ons. Gedurende de looptijd van uw abonnement bij ons, kunt u ons zo vaak u wenst de opdracht geven om vervangende hulp voor u te zoeken. De eventuele werkzaamheden van de kandidaat staan los van onze dienstverlening, u betaald de hulp hiervoor namelijk afzonderlijk een uurloon. Vanwege uw ontevredenheid hebben wij inmiddels uw abonnement beëindigt, indien u nog vragen heeft vernemen wij dit graag.
Groeten Hans