Onvoldoende, meermaals komt een voorgestelde kandidaat niet opdagen. Wel wordt er direct een factuur voor het abonnementsgeld toegezonden. Op de vraag welke dienstverlening geboden wordt komt een standaard reactie die ik ook gelezen heb bij andere recensies. Na opnieuw doorvragen komt er geen antwoord. Tot op heden is mij dus onduidelijk voor welke diensten wij betalen. Dit bedrijf doet nauwelijks meer dan alleen de schoonmaakaanvraag op een platform plaatsen en vervolgens is er geen sprake van fatsoenlijke opvolging, klantenservice of welke dienstverlening dan ook.
Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:
Hallo Familie Bosgoed,
Wij betreuren dat u niet duidelijk is waar u abonnementskosten voor betaald, de primaire dienst die wij verlenen is het zoeken naar een hulp. Zodra wij een hulp gevonden hebben die volgens onze gegevens voldoet aan de door u opgegeven eisen en criteria dan ontvangt u voor het eerst een factuur en start uw abonnement. Gedurende de looptijd van uw abonnement gaan wij zo vaak u wenst op zoek naar een vervangende kandidaat. Verder kunt u gebruik maken van uw persoonlijke omgeving op onze website waarin wij van alles bijhouden zoals bijvoorbeeld de facturatie vanuit u aan de hulp, tevens kunt u gebruik maken van het Nationaal Hulpfonds indien de hulp tijdens de werkzaamheden schade berokkent aan uw eigendommen. Belangrijk hierin is dat de werkzaamheden van de hulp niet vallen onder deze dienstverlening, u betaald de hulp immers rechtstreeks een uurloon voor eventuele werkzaamheden. Wij zien helaas niet terug dat u hierover contact met ons heeft opgenomen met het mailadres waarmee u bent ingeschreven bij ons, indien u ontevreden bent zien wij dit graag alsnog tegemoet zodat wij samen met u kunnen kijken naar een geschikte oplossing.
Groeten Hans