Janny de Raad

Slecht

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Hallo Janny,
Vervelend om te lezen dat jij deze ervaring hebt. Echter staan op alle onze website de mogelijkheden om een contactformulier in te vullen en een telefoonnummer om ons te bellen binnen bepaalde tijden. Wij zijn verder 24 uur per dag te bereiken via verschillende mailadressen, het is erg vervelend dat jij iets anders vermeld in jou review. Verder staat er duidelijk in onze werkwijze dat de opdrachtgever de hulp dient te betalen, wij kunnen dit niet omdat wij geen werkgever zijn. Het vakantiegeld zit overigens bij het salaris in, dit ontvang jij dus wel degelijk. Als klanten teleurgesteld zijn over iets, dan kunnen ze daar contact over opnemen en dan kijken wij samen met hen naar een oplossing voor deze teleurstelling. Wij vinden klanttevredenheid namelijk erg belangrijk en zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren aan de hand van de ontvangen feedback. Het doen van aangifte inkomstenbelasting is altijd de verantwoordelijkheid van een ieder die werkt binnen Nederland, dit kan nooit de verantwoordelijkheid zijn van de werkgever. Doordat wij wel facturen versturen kan een opdrachtgever altijd aantonen zelf wel wit te willen werken en zal deze daar niet door de belastingdienst verantwoordelijk voor gehouden worden als deze daar in optreed. Als jij vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.
Groeten Hans

Score voor Ik Zoek Een Witte Werkster: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee