Het kan beter
Uw ervaring
De eerste door u aanbevolen werkster kwam niet opdagen, de tweede (Poolse) poetsdame lijkt me uit het juiste hout gesneden. Helaas spreekt ze nauwelijks Nederlands, toch een van mijn belangrijkste eisen. Haar echtgenoot kwam mee om te tolken. Desondanks ga ik met haar in zee, omdat ze een positieve uitstraling heeft en een goede referentie van de mevrouw bij wie deze jongedame nu ook werkt.
Van wat werkbriefjes zijn leek ze niets te weten, maar omdat ik haar wekelijks ga betalen en zij haar inkomsten keurig bij de belasting gaat doorgeven, heb ik dat maar zo gelaten.
Ze werkt namelijk ook zes dagen per week, dagelijks 2 uur, bij een bedrijf in Den Bosch.
Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:
Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening, ondanks dat u wel in zee gaat met 1 van onze hulpen. Wij hopen uiteraard dat dit leidt tot een langdurige samenwerking. Mocht u alsnog besluiten verder te wensen met een andere hulp, binnen uw garantietermijn, dan kunnen wij uiteraard zonder extra kosten opzoek naar een andere kandidaat.