Oplichters
Uw ervaring
Waarschuwing. Vooral niet met deze club in zee gaan! De voorgestelde dame nam pas na twee weken contact op. Tussendoor had ik via via al een hulp gevonden en netjes afgemeld dat het dus niet meer hoefde. Nu blijk je (zonder maar één hulp te hebben gehad) vast te zitten aan een abonnement!! Oplichters!
Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:
Wij schrikken nogal van uw review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat de hulp na twee weken pas contact heeft opgenomen en volgens u niet is op komen dagen. Als dit soort situaties zich voor doen zoeken wij een nieuwe kandidaat binnen uw garantie. Via onze website gaat u een jaar contract met ons aan dit contract is dan ook niet maandelijks opzegbaar. Echter geven wij dit toch echt duidelijk aan op onze site. De meeste bureaus werken met een dergelijk abonnementsvorm. En berekenen vaak hogere kosten dan wat wij doen. Wij bieden hiernaast een verzekering in het abonnement en bieden hiernaast een scherp uurtarief van 12.50. Wij maken kosten om de dienst beschikbaar te maken en werken met man en macht om huishoudelijke hulp te kunnen leveren. U bepaalt uiteraard zelf of u gebruik gaat maken van de hulp de dienst die wij leveren dient u wel te betalen.