Kan niet slechter!!
Uw ervaring
Ikzoekhuishoudelijke hulp is tochwel het diepte punt van 2023 tot op heden. Geleverde hulp verdwijnt na 3 weken met de noorderzon na een sms achtergelaten te hebben.
Na contact nog een maand moeten wachten op een mogelijke vervanger, allemaal niets en daarbij een zeer klant onvriendelijk reactie/behandeling.
Huishoudelijke hulp was nodig omdat ik net uit het ziekenhuis kwam, voel mij zeer in de steek gelaten en misleid door deze instelleing.
Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:
Hallo anoniem,
Wij betreuren dat u deze ervaring heeft met de door ons aangeboden hulpen, helaas hebben wij geen invloed op het nakomen van afspraken door de hulpen. Dit valt dan ook niet onder onze dienstverlening en verantwoordelijkheid. Wij vinden het erg jammer dat u dit wel zo ziet. Daarnaast zien wij dat er hulpen zijn afgewezen vanwege reden die niet benoemt zijn in de aanvraag of waar wij helaas geen rekening mee mogen houden. Daarnaast vinden wij het erg jammer dat de zeer coulante oplossing niet benoemt is in deze review. Vanwege de vervelende ervaring hebben wij namelijk het abonnement reeds kosteloos geannuleerd.
Groetjes Hans