ISBW

Purdy

De docent heeft zeer veel ervaring, kennis en kunde en in de basis een aansprekende stijl waarmee kennis wordt overgebracht. Wel worden de lessen wat klassiek/traditioneel ingericht. Wanneer je de lessen voorbereid en de voorgeschreven theorie doorleest voorafgaand aan de lessen is er op een aantal dagdelen veel herhaling van de theorie die je al gelezen hebt. Sterker/prettiger zou zijn wanneer de lessen een aanvulling ipv herhaling zouden zijn en/of er meer praktijkgericht les wordt gegeven. Bovendien is in geen enkele les heel duidelijk aan bod gekomen wat nou exact de bedoeling is tav de eindopdracht. Ook deze manier van examinering is theoretisch/klassiek/traditioneel. Andere opleidingsinstituten kennen een meer praktijk/realiteit gerichte examinering, waarbij opgeleverde eindproject direct in de eigen organisatie kunnen worden gebruikt/toegepast. Dat spreekt mij meer aan.
Lokatie is prettig, centraal, goed bereikbaar. Lunchvoorziening is goed.

Reactie ISBW:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Purdy! Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.
Met vriendelijke groeten,
ISBW