Ik woon in Engeland en heb de geboortekaartjes voor mijn dochter laten maken via JilleJille. De website was zeer goed om mee te werken (ook de personalisatie van de kaartjes), en ik ben ontzettend gelukkig met het resultaat. Ik had wat problemen voor de kerstperiode om de enveloppes te ontvangen op mijn UK adres, en de klantendienst van JilleJille heeft haar uiterste best gedaan om een nieuwe reeks enveloppen naar mijn Belgisch adres te sturen zodat ik tijdens de kerstperiode toch al alle adressen kon schrijven. Ik zou JilleJille zeker aanraden aan mijn vrienden voor de prachtige geboortekaartjes alsook de geweldige service.
Excellente klantendienst! JilleJille blinkt uit door haar snelle en vriendelijke reacties, de werknemers gingen tot het uiterste om mijn vragen te beantwoorden en een oplossing te zoeken voor mijn -kleine- problemen.
Heb je nog verbeterpunten of suggesties voor ons?
Slechts een kleine suggestie: de afmetingen van Belgische kaarten zijn onderworpen aan verschillende tarieven. Het zou bijvoorbeeld heel fijn geweest zijn als ook een afmeting van 13cm X 12cm beschikbaar zou zijn (dan vermijden we dubbele postzegels in Belgie).