Leuk om gewoon als activiteit te doen voor de kinderen, voor een feestje, prijzig voor hetgeen inbegrepen. Het toezicht in de jump area was ondermaats, niet zoals aangegeven in de mail. Er werden ook geen veiligheidsregels uitgelegd, geen video en geluidsbandje te zien of te horen gekregen. Ivm toezicht; Pas toen ikzelf naar een kindje ben toe gerend die op haar nek was gevallen en lag te huilen. kwam er een 2de toezichter. De mannelijke toezichter hield echt wel toezicht, niks op aan te merken, hij kan niet alles alleen zien en stond een hele tijd alleen. Maar het jonge meisje dat erbij kwam, stond maar wat te lachen naar de collega’s in het horeca gedeelte op een plek waar ze onmogelijk toezicht kon bewaren over de aanwezige kinderen. Personeel niet zo vriendelijk (niet iedereen maar toch een paar meisjes met de nodige arrogantie en onvriendelijkheid als je hen wat vraagt) Wij zullen er alvast geen verjaardagsfeestje meer doen.