Ik vind Jumpsquare een geweldig concept dusver heb ik met mijn kinderen vaker de locatie in Gouda bezocht. De medewerkers in Nieuwegein vooral degene bij de aanvang/entree was zeer klantvriendelijk. Ik ben zelf vooral geen klager en had dit ook waarschijnlijk nooit gemeld maar nu ik deze mail van u heb ontvangen. Wil ik u toch even melden dat wij op zondagavond om 18:30 hadden gereserveerd mij jongens wilden ook graag een hapje bij jullie eten. Ik heb voor de zekerheid ook de website gecheckt. Jullie zijn op zondag om 20:00 gesloten maar ben er vanuit gegaan dat we ook bij jullie konden eten. Dit kon uiteindelijk wel maar er werd verkondigd dat het eigenlijk niet meer kon omdat alles al was uitgezet er kon na enig overleg alleen eten besteld worden van de frituur voor de rest was alles al uitgezet en schoongemaakt. Ik weet niet of dit jullie beleid is dat kon ik op jullie website verder niks over vinden. Hartelijke groet Melissa en Ronald. (daarom dus 4 sterren die ene ster omdat we enigszins teleurgesteld waren mbt het eten)