Niettemin de jarige en genodigden fun hadden, vond ik het arrangement wat teleurstellend. Een eerste bezoek en kennismaking met jumpsquare. Geen duidelijke communicatie. Als begeleider voor 5 jarige hetzelfde bedrag van 23€ moeten betalen enkel voor sokken en jump. Mits melden enkel de keuze gehad om dan ook maar het arrangement" als kind" bij te nemen. Mail dat een begeleider ticket ( 9€) te verkrijgen is...geldt dan opeens niet en wordt alles standaard. En heeft dit alles te maken met dal en piekuren...? Eaarvsn wij in de piekuren??? Ik had het gevoel ter plaatse voor gek gehouden te worden.. Maar ben vriendelijke klant gebleven. Krijg ik een antwoord dat ik beter had gebeld. Heb ik enkele malen gedaan. Niemand neemt op en op mails wordt pas later gereageerd. Naam van mama ipv de jarige op de tafel. Tafel plaatsen verkeerd met andere tafel. E zogezegde ervaren begeleiders die een oogje in het zeil moeten houden, hadden meer oog voor elkaar en fun/ jumpplezier samen. Veel momenten van onoplettendheid in de area. Gewoon jumpsessie is mss nog te overwegen.. Feestjes zeker niet meer! Best een dure formule als je de verschillende formules bekijkt. Ok. Er is muziek en licht...Maar vond dit niet echt een meerwaarde.