Bedonderd
Uw ervaring
Wil je een kadastrale kaart met maten, kosten 89,95 euro, niet niks maar je denkt, ik doe het maar dan heb ik de juiste maten mbt de erfgrens. Want zo wordt het aangeprezen. Krijg ik de kaart toegestuurd is het alleen het perceel met de woning. Daar heb ik dus niets aan, er ligt nog een stuk tuin naast met ook een kadastraal nummer. Contact opgenomen,volgens de mevr. is er ws geen landmeter geweest en is die erfgrens niet bepaald, vandaar dat ze het niet hebben. Raar verhaal. Mail gestuurd, kreeg trouwens vlot antwoordt. Als je bij kadasterdata een kadastrale kaart opvraagt dan is dat alleen op huisnummer, dus alleen het perceel met de woning. Wil ik meer, staat er, dan moet ik nog eens 59,95 euro betalen dan willen ze het andere perceel er wel bij doen. In de extra info op de site staat inderdaad dat wil je van meer percelen de maat dat je evt. contact met ze kan opnemen. Zet dat dan meteen bij de zo mooi lijkende advertentie. Ik ben 89,95 euro lichter en geen steek wijzer. Ik voel me bedonderd.
Reactie Kadasterdata.nl:
Geachte heer/mevrouw,
Wat jammer om te lezen dat u meer had verwacht voor de gemaakte kosten. Uiteraard bent u niet bedonderd, echter heeft u wellicht het onderstaande over het hoofd gezien tijdens de bestelling;
''Is de Kadastrale kaart met maatvoering altijd leverbaar?
Ja, wij kunnen van ieder (grond)perceel de Kadastrale kaart met maten leveren. Standaard leveren wij het grondperceel waar de woning op gevestigd is met de geregistreerde bebouwing. Het kan voorkomen dat u ook eigenaar bent van andere (aangrenzende) percelen. Indien u deze percelen wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice''
Het bovenstaande staat echt heel duidelijk vermeld bij de productinformatie.
U had ook alleen het gewenste perceel (zonder adres) op kunnen vragen, deze mogelijkheid bieden wij ook.
Ieder perceel in Nederland is ingemeten, op basis van deze informatie kunnen wij ook een kaart met maatvoering berekenen. Het is heel netjes van een van onze collega’s dat ze u € 30,- (!!) korting hebben aangeboden op het andere perceel. Ze zijn u in deze enorm tegemoet gekomen.
Het is uiteraard erg jammer dat u niet tevreden bent over het gewenste product, echter is het product wel conform de aanvraag aan u uitgeleverd en hebben mijn collega’s u nog een enorm goed aanbod gedaan voor het andere perceel.
Kadasterdata klantencontact