Begeleiding koks(assistenten)
Smaak gerechten
Informatie in het voortraject
Sfeer locatie

Huisaanhuis.nu

We hebben op vrijdag 7 juli genoten van een workshop Puur Piemonte als personeelsuitje. De workshop was zeer geslaagd en gezellig. Eerst met zijn 10en gekookt en daarna met zijn 13en van het diner genoten. Aangezien een aantal mannen pas met het diner aanschoven. Dat was een goede combinatie! Het eten was erg lekker en workshop met spel 'Wie is de Chef' zeker avondvullend.

Mooie grote keuken, leuke gevarieerde recepten, goede en geduldige begeleiding, heerlijk eten, goede sfeer & achteraf gebeld worden om te vragen of alles goed bevallen was en we nog tips hadden voor verbetering.

Mooie locatie, middenin de stad van Haarlem. Echter stond er nergens een bord of iets dergelijks buiten. Dat zou wel duidelijker aangegeven kunnen worden.

We hadden van tevoren duidelijk afgestemd dat we met 10 zouden komen en 3 zouden aanschuiven, echter toen we aankwamen dachten ze dat we met 7 zouden komen en daarna 3 zouden aanschuiven. Uiteindelijk was er voldoende van alles en is het goed gekomen, alleen schrok ik wel even toen ze vroegen of in totaal met zijn 10en zouden komen!

De voorbereiding en van de kok en assistente was goed gedaan! De kok wist van alles wat af en kon ons goed adviseren, bij de assistente was dat ietsjes minder. Maar dat is wel logisch, aangezien het een assistente is ;)

De instructies en recepten van de gerechten klopten waren niet helemaal correct. Voorbeeld: De assistente vroeg bijvoorbeeld aan iemand of de broodjes al in de oven stonden en pas bij 1 van de laatste stappen stond dat deze in de oven moesten, dus dat wilde de desbetreffende persoon pas later doen, alleen was dat dus schijnbaar te laat.

Reactie Keizer Culinair:

Hoi Anita,
Hartelijk dank voor jou feedback! Wij zijn blij om te horen dat jullie een leuke avond hebben gehad! Gelukkig was er voldoende voor alle 13 personen. De volgende keer moet dit alleen iets beter gecommuniceerd worden hoor ik. We zullen hier op letten!

Score voor Keizer Culinair: 4/5
Zou je ons aanbevelen? Ja