Begeleiding koks(assistenten)
Smaak gerechten
Informatie in het voortraject
Sfeer locatie

Hier in het kader van een vrijgezellen (mannen) gegeten. Hoewel een aantal vooraf wat sceptisch waren over deze activiteit (alsook de koks toen ze een groep ietwat baldadige mannen aantroffen), was het boven verwachting leuk. Iedereen kreeg al snel zin om er wat van te maken, waarbij alles gelukkig vrij laagdrempelig was (ei pocheren is b.v. best lastig, echter iedereen lukt het wel een paar keer mits je er moeite in stopt). Verder paste de begeleiding goed bij de groep (geen betutteling etc.) en verdienen ze een compliment door wat langer te blijven dan nodig was (het tafelen liep wat uit). Aanrader!

Goede begeleiding, goede communicatie vooraf, toegankelijk voor zowel de ervaren als beginnende chef.

We hadden iets meer verwacht van het 'Wie is de Chef' spel (was meer een quiz in plaats van een kookwedstrijd). Locatie was ietwat 'underground' (meer in het centrum met een buiten of uitzicht b.v. zou mooier zijn geweest).

Reactie Keizer Culinair:

Ha David!
Bedankt voor je toffe reactie. We zijn blij dat jullie mannen een leuke avond hebben gehad!
Gelukkig is underground tegenwoordig heel hip ;). Onze locatie in Den Haag heeft overigens wel een kleine tuin. Wellicht een optie voor de volgende keer?
Tot de volgende keer!
Groet,