Dat de nieuwe ketel op een nette manier geplaatst is.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
De ketel is op dinsdag 25 oktober jl. geïnstalleerd. Er zou tussen 07.30 uur en 08.00 uur iemand aanwezig zijn. Zij waren er om 09.00 uur. Bij het verwijderen en afvoeren van de oude CV ketel hebben de monteurs de oude CV ketel laten vallen op de overloop. Hierdoor is de vloer van de overloop beschadigd. Voordat ze weggingen is er een foto gemaakt van de defecte vloer. Er zou door Kemkens zo spoedig een contact hierover plaatsvinden. Wij hebben 's middags gebeld dat er een trui van één van de monteurs was blijven liggen. Deze zou opgehaald worden. Deze ligt er dus nu nog. Nadat we maandag 7 november de rekening ontvingen hebben we telefonisch contact gezocht met Uw firma. De dame welke we na een lange wachttijd aan de telefoon kregen, heeft een terugbel verzoek ingediend. We zouden dezelfde dag nog terug gebeld gaan worden. Het is nu woensdag 9 november, en er is helaas nog niet gebeld door de firma Kemkens. Een zeer kwalijke zaak!
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie)
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Graag terug bellen zoals U heeft beloofd, om het mankement welke door de monteurs veroorzaakt is op te lossen!