Planning van onderhoud is niet ok, waarschijnlijk door een tekort aan monteurs.
Na onderhoudsbeurt zijn er dezelfde dag 2 bezoekjes geweest om mijn ketel te repareren. Uiteindelijk is men de volgende dag teruggekomen om de ketel die er helemaal mee gestopt was te repareren. 3 bezoekjes na een onderhoudsbeurt????!!!! Het zal wel een gevalletje wet van Murphy geweest zijn. De monteurs waren vriendelijk en deden hun werk.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
Dat ondanks de hoge werkdruk en een te groot te kort aan monteurs de mensen vriendelijk blijven en goed uitleggen wat er aan de hand is.
Reactie Kemkens Service en Onderhoud:
Geachte heer, mevrouw,
Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Wat vervelend om te lezen dat er problemen zijn ontstaan na het onderhoud van uw cv-ketel. Zoals ik in het systeem zie is de monteur gister middag nog bij u geweest en zouden de problemen verholpen zijn. Mocht er toch nog iets zijn kunt u altijd contact opnemen.
Kemkens b.v.