19105 beoordelingen

Ik kreeg een mail met datum en als ik niet zou reageren zou de afspraak niet door gaan volgens. Toch stond de monteur op de stoep.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Als monteurs in deze tijden geen mondkapje dragen en ook niet vragen of dit hoeft, terwijl ik zelf wél een mondkapje in huis heb gedragen, dan vind ik dat slecht als bedrijf.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Prijs/kwaliteit verhouding

Wat viel u in positieve zin op?

Beleefd

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mevrouw De Pon,
hartelijk dank voor uw review. U geeft aan dat u uw afspraak niet bevestigd zou hebben. Dit is vreemd omdat uw afspraak als bevestigd in onze planning stond. Ik begrijp dat het vreemd is dat een monteur aan de deur staat terwijl u deze niet had verwacht. Fijn dat het onderhoud aan uw cv-ketel toch uitgevoerd kon worden. Daarnaast is het begrijpelijk dat u verwacht dat een monteur een mondkapje draagt in deze tijd. Ons beleid is op dit moment nog steeds dat monteurs een mondkapje moeten dragen wanneer een klant hierom vraagt. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Score voor Kemkens Service en Onderhoud: 2/5