Peter Tieleman

Het heeft een geruime tijd geduurd eer dat mijn probleem definitief is opgelost.
Het is moeilijk om hier over te oordelen, omdat het een probleem was vaan aansluiten van de aan en afvoer van de ketel 4 jaar geleden door een monteur via CVTotaal.

Kunt u dit toelichten?

Ging niet rechtstreeks via Kemkens, maar via CVTotaal

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de laatste monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Door een nieuwe manier van meten op CO is de stekker uit het stopcontact getrokken. Uiteraard een goede zaak, maar dan zal er actie ondernomen moeten worden (denk ik) zodat de klant op korte termijn weer kan douchen en de CV ketel gebruiken.
Bij mij heeft het ruim 3 maanden geduurd, voordat het definitief opgelost was en er zijn na constateren 2 extra personen geweest om de situatie nog een te bekijken. Daarna kwam de monteur op e.e.a. op te lossen.
De stekker eruit trekken is makkelijk, maar daarna zou de klant dus snel verder geholpen moeten worden.

Reactie Kemkens Storing:

Geachte mijnheer Tieleman,
Dank u wel voor uw reactie, ik zie inderdaad dat er problemen waren met uw cv ketel die door derden bij u is geplaatst, ik begrijp ook dat zij de storing niet hebben verholpen waardoor het waarschijnlijk voor u zo lang geduurd heeft. Gelukkig is nu alles verholpen en kunt u weer genieten van heerlijk warm water en een warme woning.
Kemkens BV

Score voor Kemkens Storing: 4/5