De mensen die de panelen hebben geplaatst waren nog maar zeer kort in dienst en zeker geen vakmensen. ze hebben er met 4 man er de hele dag over gedaan, met gevolg dat er in de omvormer een chip verkeerd geplaatst is. De omvormer werkte helemaal niet. Wij hebben helaas een hele maand moeten wachten tot we geholpen zijn met een nieuwe omvormer. Dit waren gelukkig wel vaklui. Ze vertelden zelfs dat deze klus door hen geklaard had kunnen worden met 2 man in een halve dag. Zelf heb ik nog naar solaradge moeten bellen om het nieuwe nummer van de omvormer door te geven, want de computer gaf niets aan. Gelukkig werkt nu alles naar wens.
X
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u zonnepanelen van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Het is allemaal vlot gegaan, maar we hebben wel de eerste maand niets aan de installatie gehad omdat de omvormer kapot was. Dit duurde veel te lang.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Aanbod
Wat viel u in positieve zin op?
De monteurs die de nieuwe omvormer geplaatst hebben waren vakmensen.