Echt een bedrijf om links te laten liggen.
Ze sturen briefjes om onderhoud te komen doen, maar als je een afspraak wil maken geven ze aan dat ze voor mijn airco geen service meer doen (terwijl ze die zelf geleverd hebben). Ze hebben geen idee hoe oud mijn airco is, ook al hebben ze 'm zelf geplaatst. Lekkere service.
Ik kan iedereen aanraden vooral een ander bedrijf te zoeken.
Goedkoop
Service is bijzonder matig. Na een paar jaar boeit het ze niet meer wat je hebt.
Reactie KliMate - Kwaliteit in comfort:
KliMate Beste meneer De Jong,
Hartelijk dank voor uw reactie, en fijn om te horen dat u onze nieuwe flyer in goede orde heeft ontvangen.
Dat wij geen onderhoud kunnen plegen aan uw airco betrof helaas een kleine miscommunicatie met onze klantenservice.
Wij bieden levenslang onderhoud aan door ons geplaatste units, dat uw airco bijna tien jaar oud is maakt daarbij dus geen verschil.
Er wordt een nieuwe afspraak met u ingepland. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.
Mocht u verder nog vragen hebben, raad ik u aan direct contact op te nemen met onze klantenservice via email, chat, of telefoon (https://www.klimate.nl/klantenservice; Facebook wordt door ons uitsluitend gebruikt voor commerciële doeleinden).
KliMate