Offerte
Resultaat
Advies
Medewerkers

De Wit

Als zorgverlener weet ik hoe moeilijk het is om klantgericht te werken. Dus ik zet wat op papier

De monteurs wat een kanjers. Die werken netjes communiceren. Zetten zich voor 100% in. Michaël: super reageert zelfs in zijn vrije tijd op mails en komt met goede oplossingen. Offertemakers: vriendelijk maar niet precies genoeg.

De acquisitie: juist in de warme tijd doe je acquisitie. Dan heb je te wienig mensen aan de lijn. Gevolg: klanten hangen 30 minuten in de wacht. Niet te doen 2. De offertemakers: Vriendelijk maar slordig. Je bespreekt wat je wil bestellen:je waarschuwt dat er boven de 4 meter gewerkt moet worden: Het staat keer op keer niet in de offerte. Dus weer bellen neiwue offerte en dan blijkt nieuwe medewerker die de offerte maakt waardoor informatieverlies. Je bestelt 2 WIFI units uiteindelijk denkt de baas dat je 4 units wil. Je besteld 2x2 Kw en 2x2.5 kw binnenunits: er worden 4 x 2,5 Kw binnenunits geleverd. Ik ben huisarts ik heb 2x vrij moeten nemen om uit te leggen waar de units moetsen komen. Ik stuur foto's op iik typ een mail. De baas ( grote BWM i8 ) en Michaël komen langs. Supervriendelijk maar zij vertrouwen op overdracht wanneer de montagemensen komen. Dus meerdere keren overleg tijsens spreekuur hier op de zaak. Superfijn dat de monteurs bellen maar de communicatie bij jullie is niet goed. Vriendelijke competente mensen. Die zich meer dan 100% inzetten: de monteurs, Michaël maar het resultaat is toch duur voor beide kanten: voor jullie: te veel werk te veel offertes voor mij: veel tijd.
Verbeter punten: ( makkelijk gezged maar moeilijk te doen dat weet ik maar al te goed)
1. Ben beter bereikbaar als de temperatuur boven de 28 graden uitkomt.
2. Eén offertemaker per klant
3. Geen slordigheden meer in offertes
3. Soms is opname noodzaak: laat dat een monteur doen die later zal monteren want anders. Ik betaal er wel voor.
4. Doorgaan met de goede sfeer de goede kanten die jullie echt hebben.
5. Een BMW I7 : ik gun het iedereen maar mijn vrouw zei: volgens mij zijn die airco's veel te duur :-). Ik zelf heb er geen moeite mee. Ik gun iedereen een heerlijke auto.
6. De Wifi units op app installeren bleek een zoektocht en nu moeten de units hard gereset worden. Dus: laat een A4 vel achter op de kamer met de units waarin duidelijk gezged wordt: 1. deze papp douwnlaoden 2. Altijd een account aanmaken 3. Apparaat verbinden

Reactie KliMate - Kwaliteit in comfort:

Bedankt voor uw reactie en uw verbeterpunten. We gaan dit zeker meenemen in onze verdere verbeterplannen voor 2020.

Score voor KliMate - Kwaliteit in comfort: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: 4x airco