Duidelijke website + bestelprocedure.
Wel: aangegeven wordt dat als je voor een x tijdstip besteld dat dan binnen x periode geleverd wordt: dat was dus niet het geval.
Ook: bij een elektrisch apparaat dat op het lichtnet aangesloten wordt verwacht ik op z'n minst een instructie hoe de aardedraad van de aanvoer aangesloten moet worden (geen ongelukken gebeurd maar de uitgaande auto wilde wel laden maar de nieuwe niet en dat had met de aarde te maken, in het instructievel wordt niet aangegeven dat de aardedraad aangesloten moet worden en waar).
Reactie Laadpaal24:
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review.
Goed om te horen dat u tevreden bent over de website en bestelprocedure.
Helaas was er die dag iets uit voorraad gelopen waardoor het laadstation 1 dag vertraagd was. Onze excuses voor de vertraging.
Wat betreft de installatie, normaal leveren wij standaard een installatiehandleiding bij de laadpalen. Deze is misschien bij u dan niet goed meegekomen of ergens verloren gegaan. Dat maakt het installeren van het laadstation misschien wel iets lastiger. Maar ik begrijp dat het uiteindelijk toch gelukt is.
Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn dan horen wij deze uiteraard graag.
Team Laadpaal24