Bert van wijk

Goede communicatie, wel pech tijdens de montage. De vloer was hard en dik dus sprong er een stuk af van het plafond in de kelder. Gelukkig op een plek waar het niet zo erg is . Maar wel op letten bij anderen. Tevens is de kelder gaan lekken door een leiding invoer van Electra Ik denk dat de monteur, wel een goede jongen er per ongelijk tegen aan is gekomen waardoor de kering in de kelderwand is gaan lekken. Daar kwam ik pas de volgende ochtend achter kelder daar stond een klein laagje water in. Nu moeten we de kering gaan vervangen deze zomer omdat het grondwater nu te hoog staat. We hebben het nu tijdelijk verholpen waardoor het heel weinig nog lekt.Ik zal niet zeggen dat het de monteur zij schuld is het had dan waarschijnlijk een keer later ook gebeurd. Ik meld dit voor u omdat als je de verkeerde persoon treft je dit veel ergernis kan geven. Misschien dat u ons een beetje kan helpen met de rekening die we nog gaan krijgen. Nogmaals de monteur kan hier weinig of niets aan doen .Misschien dat u het hem vertellen kan voor hem als leerervaring. Vriendelijke groet Bert van Wijk

Goede communicatie product technisch goed.

Score voor Laadpaal24: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja