Dit bedrijf heeft echt de meest bizar slechte klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Nadat ik een melding heb gemaakt van een kapotte laadstation heeft het 2.5 week geduurd, waarbij ik aan het lijntje werd gehouden, om erachter te komen (nadat ik zelf belde) dat ze me niet kunnen helpen. En de reden is dat ik geen order nummer heb. Iets wat ik nooit gekregen heb van ze, omdat ze een onderaannemer voor me hebben aangesteld bij aanschaf van het laadstation. Ongeloofelijk...
NIET
Reactie Laadpaal24:
Goedendag,
Bedankt voor het beoordelen van Laadpaal24.
Wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaren hebt. Ik denk dat je bedoelde te zeggen dat je zelf het laadstation via een ander aangeschaft hebt. De verkopende partij is in dit geval dan wel de eerste waar je bij aan moet kloppen. Omdat we al vele jaren laadstations leveren, is voor ons anders niet na te gaan wat de voorgeschiedenis is van dit laadstation.
Ik zeg niet dat dit nu het geval is, maar we zien wel steeds vaker onze laadstations ook op marktplaats verschijnen als tweede hands. Ook in die gevallen blijft de reguliere garantie natuurlijk van kracht, maar we kunnen pas nagaan of je station nog binnen de garantie zit, zodra we een ordernummer hebben. Resellers waar we mee werken zijn van deze werkwijze ook op de hoogte en zullen je direct een ordernummer kunnen geven.
Zodra we weten of het station wel of niet nog binnen de garantie valt, staan we natuurlijk maar wat graag klaar om te kijken of we samen met jou tot een passende oplossing kunnen komen.
Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.
Yuri van Laadpaal24