Willy Baeten

Uiterst negatief. Ik verwijs naar de "review" die ik schreef over "het product". Ik heb bij ingebruikname van de Mollen-Stop de gebruiksaanwijzing precies gevolgd, maar het apparaat werkt helemaal niet. Zelfs na 10 minuten begint het toestel, zoals voorgesteld, niet te trillen. Bovendien zijn de garantiebepalingen die de fabrikant vermeldt als toevoeging bij het ontvangen product in strijd met de Europese en Nederlandse wetgeving op de consumentenbescherming die voorzien dat de koper geen enkele bijkomende kost dient te betalen ingeval van "non-conformiteit". De eis om de heen - en terug verzendingskosten op de klant af te wentelen zijn volkomen onwettig en bovendien durft de fabrikant zelfs eisen dat deze kosten zelfs VOORAF dienen betaald !! Pure schande ! Het bedrijf Lastvan.com heeft nadien evenwel verduidelijkt dat de het hiervoor vermelde niet van toepassing is aangezien zij zelf instaan voor het gratis retourneren van het product. Ik heb het apparaat terug gestuurd en een nieuw ontvangen. Helaas werkte ook dit nieuwe apparaat niet. Last.com heeft mij het betaalde bedrag correct terugbetaald.
Hoogachtend,
Willy Baeten

Momenteel zie ik er geen.

Score voor Lastvan.com: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: