Een aangenaam bedrijf , waarvan ik zie hoop en denk , dat ze een eerlijke boterham verdienen , met mooie projecten, waardoor wij eigenlijk heel veel rente ontvangen vergeleken met de per definitie afzetrotbanken. Ik beschouw mij dan ook als luxer investeerder voor de o zo belangrije medestand, waar ook ter wereld. En laat nou Lendahand precies passen in goed rendement in hoopvolle kleine bedrijven , die ook weer mensen in dienst kunnen nemen. Steengoed. En mensen voorzichtig met de bedrijven die 6 of meer procent geven , met de opslag van de uitleenverdieners betalen ze vaak 8 ot 12 procent in totaal dat is riskant en gaat over groot geld. Voorzichtig. Laten wij doorgaan met onze mooie kleine middenstanders all over de wereld. En dwaas nog niet in Nederland, de middenstand kwijnt hier ook. Dus wie weet Lendahand kijk ook hier om je heen. Joke Menssink tevreden crowdfunder van Lendahand