Perfect geregeld ! Zelfs buiten de openingstijden om was het geen probleem om een afspraak te maken. Er werd volop meegedacht omtrent onze wensen en ideeen en er werd een proefopstelling gemaakt zodat het effect goed te bewonderen was. De levering verliep precies zoals verteld en genieten doen wij inmiddels volop. Het effect van de UV behandeling hopen wij u over 8 jaar te vertellen, voor nu ziet het er heel natuurgetrouw uit. Onze bamboe wuift in de wind.... zo mooi! Wel zouden wij echt adviseren om UVkunstplanten voor buiten, in het echt te bezoeken, ter plekke spreekt een plant/boom/haag of struik je aan of niet. Daar kun je kijken, voelen, bewonderen en ruiken...(enige minpunt, ze ruiken nog niet) Van ons de volle 5 sterren, natuurlijk is het een hele aanschaf en zouden ook wij graag voor een dubbeltje op de 1e rang zitten, maar uiteindelijk is dat een keuze die je zelf maakt. Wij spaarden hiervoor graag iets langer door.