Michel Nollet

Duidelijke communicatie, en vooral erg snel. Vragen worden altijd snel beantwoord en regelmatig wordt je goed op de hoogte gehouden, zowel 's avonds als in het weekend. Het regelen van taxateur, keuring en juridische check op het koopcontract wordt allemaal uit handen genomen.
Voor ons als starters is dat erg prettig omdat we wel snel wilden handelen, zonder dat we het risico liepen belangrijke stappen te vergeten.
Minder wordt je op de hoogte gehouden van de tussentijdse biedingen, Han komt direct met de "bodemprijs", maar dat is het concept van de resultaatscan dan ook.
Eén tip voor de onderhandelmakelaar om toekomstige klanten te adviseren; mocht er zoals bij ons een oplevering plaats vinden van +3 maanden dan kunnen daar extra kosten aan verbonden zijn bij de hypotheekverstrekker (ca 0.025% v/d vr. pr) in het geval de rente gestegen is. Dit omdat een hypotheekofferte maar 3 maanden geldig is. Sommige hypotheekverstrekkers bieden zelfs geen verlenging aan.
Wij zijn flexibel in de oplevering en dat was gunstig in de onderhandeling, maar dat komt dus wel met het risico nog eens 1500 euro (bruto) extra te moeten betalen voor de verlenging. Dat laatste wisten wij niet. Niet dat we het huis dan niet hadden genomen, maar het is wel fijn om te weten. Misschien hadden we wat preciezer geweest in onze gewenste opleverdatum.
Maar overall; erg goede service en adviezen. Snel en niet 9 to 5. Precies wat je als starter kunt gebruiken.

Reactie liberoaankoop.nl:

De hypotheekadviseur is degene die de klanten moet informeren over de (eventuele) financiële gevolgen van een verlenging. Het is bovendien ook afhankelijk van de gekozen geldverstrekker of (en binnen welke termijn) er sprake is van extra kosten bij verlenging. Wij zijn geen hypotheekspecialist en weten ook niet bij welke banken onze klanten de hypotheek gaan financieren. Als de hypotheekadviseur een hypotheekofferte opmaakt dan zou er eigenlijk ook melding gemaakt moeten worden van extra kosten indien een levering verder gepland wordt dan drie maanden.

Score voor liberoaankoop.nl: 4/5
Zou je Libero aankoop aanbevelen? Ja