Gillian Saunders-Smits

Wij zijn bij toeval op de onderhandelmakelaar gestuit. Ik heb toen het online seminar gevolgd en ben daarna huizen gaan bekijken. Het viel me inderdaad op dat het voor makelaars moeilijk is om verkoop en aankoop te scheiden. Vaak hebben ze zelf in dezelfde buurt ook nog een soortgelijk huis te koop staan en dat geeft onbedoeld toch (de schijn van) een dubbel belang in het onderhandelingsproces.
Het aankoopproces zelf was duidelijk en goed gestructureerd. Respons van Han was snel en toe de point en af en toe met gepaste humor. Het duurde wat langer dan we gehoopt hadden maar dat lag aan de response aan de verkopende kant. Als onervaren eerste kopers van een 2ehands huis, die wel zelf goed konden inschatten wat de staat van de woning was, was dit voor ons een uitkomst.
Ook na de koop werd er voortvarend doorgezet met de keuring en de taxatie waardoor we snel konden tekenen en al onze vragen werden snel en naar tevredenheid beantwoord.
Een aanrader voor mensen die veel zelf kunnen doen maar de onderhandelingen graag aan de expert overlaten!

Score voor liberoaankoop.nl: 5/5
Zou je Libero aankoop aanbevelen? Ja