LIVIN24

1939 beoordelingen

particulier

Zeer slecht...
In April besteld...in Juli een mail geschreven --oo sorry vergeten;;in september nog een mail gestuurd met de vraag waar ons product bleef en dan 4 dagen later geleverd....SCHANDE

COMMUNICATIE

Reactie LIVIN24:

Beste particulier,
Bedankt voor je review en wat jammer om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan met de levering van jouw bestelling!
Ik zie dat jouw order geplaatst is in Mei, hierna is er in Juni mail contact geweest tussen ons en hebben wij de situatie uitgelegd dat deze helaas niet geleverd was vanuit onze leverancier, hier hebben wij niet vermeld dat het vergeten is. Daarnaast hebben wij in dit mail contact aangegeven dat het door jou bestelde product een lange levertijd heeft, hier wenste jij op te wachten waarna wij jou voor deze vervelende ongemakken nog een compensatie hebben aangeboden.
Zoals in de mail aangegeven kwam de nieuwe levering weer binnen op 14 september waarna wij deze zo snel mogelijk aan jou hebben verstuurd.
Wij vinden het jammer om te horen dat jij dit zo hebt ervaren en bieden hiervoor dan ook ons welgemeende excuus voor aan.
Wij wensen jou ondanks de vervelende situatie alsnog veel plezier met je bestelling.
Team LIVIN24

Score voor LIVIN24: 0.5/5